گوشی موبایل

چگونه حساسیت لمسی را در دستگاه اندرویدی خود تنظیم کنید

آیا گوشی اندرویدی شما پس از نصب محافظ صفحه، حساسیت کمتری به ورودی های لمسی دارد؟ یا شاید لمس های تصادفی را زمانی که در جیب شماست ثبت می کند؟ در هر صورت، می توانید این مشکل را با تنظیم تنظیمات حساسیت لمسی در دستگاه خود حل کنید.

چگونه حساسیت صفحه نمایش گوشی اندرویدی خود را تغییر دهیم

حساسیت صفحه نمایش دستگاه اندرویدی شما را می توان در برنامه تنظیمات تنظیم کرد. بسته به مدل دستگاه و نسخه اندروید شما، مراحل ممکن است کمی متفاوت باشد. مراحل زیر در یک دستگاه سامسونگ آمده است:

  • برنامه تنظیمات را در دستگاه خود باز کنید و روی Display ضربه بزنید .
  • به پایین اسکرول کنید تا گزینه Touch sensitivity را ببینید . اگر آن را نمی بینید، آن را در برنامه تنظیمات جستجو کنید.
  • اگر غیرفعال است، آن را روشن کنید. ممکن است لازم باشد دستگاه خود را مجددا راه اندازی کنید تا تغییرات اعمال شوند.

می‌توانید حساسیت لمس را با استفاده از تلفن خود به طور معمول آزمایش کنید و ببینید که چگونه به ضربه‌ها و تند کشیدن‌هایتان پاسخ می‌دهد.

کارهای دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید برای بهبود تجربه صفحه لمسی خود انجام دهید، اگر تنظیم حساسیت لمسی این کار را انجام نداد. تمیز و خشک نگه داشتن صفحه نمایش گوشی، استفاده از محافظ صفحه نمایش نازک، و تنظیم نرخ تازه سازی صفحه نمایش، راه های دیگری برای بهبود حساسیت صفحه لمسی گوشی شما هستند.

در یک دستگاه سامسونگ، می‌توانید با رفتن به تنظیمات > نمایشگر > صافی حرکت، نرخ تازه‌سازی صفحه را تنظیم کنید . در آنجا، می‌توانید بین نرخ‌های تازه‌سازی تطبیقی ​​(یا بالا ) و استاندارد یکی را انتخاب کنید. می‌توانید نرخ تازه‌سازی نمایشگرتان را آزمایش کنید تا مطمئن شوید تغییراتتان ذخیره شده‌اند یا خیر.

حساسیت لمسی مناسب را در تلفن خود دریافت کنید

تنظیم حساسیت لمسی دستگاه Android شما می‌تواند به شما کمک کند از موقعیت‌های ناامیدکننده مانند ورودی‌های لمسی تصادفی یا نادرست و صفحه‌نمایش‌های بدون پاسخ جلوگیری کنید. در حالی که افزایش حساسیت لمسی مطمئناً به شما کمک می کند اگر یک محافظ صفحه نمایش ضخیم روی تلفن خود نصب کرده باشید، راه حل جادویی برای همه مشکلات صفحه لمسی نیست.

بنابراین، اگر پس از تنظیم حساسیت همچنان با مشکلی در صفحه لمسی خود مواجه شدید، ممکن است لازم باشد دلایل دیگری مانند اشکالات نرم افزاری، سخت افزار معیوب و تداخل محافظ صفحه را بررسی کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا